GOLDEN PET VOŽDOVAC

Veterinarska ordinacija “Golden Pet” je specijalizovana ambulanta za medicinu kućnih ljubimaca koja se bavi preventivom i terapijom bolesti kućnih ljubimaca. Naša veterinarska ambulanta je usko specijalizovana u oblasti hirurgije pasa i mačaka, a sve hirurške intervencije izvodi specijalista veterinarske hirurgije.

Osnivač i vlasnik veterinarske ambulante “Golden Pet Voždovac” je Branislav Nikodijević, DVM, spec. vet. hir. koji poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa životinjama. 

Veterinarska ambulanta “Golden Pet” nastoji da Vam pruži visokokvalitetne usluge, po pristupačnim cenama, kao i brojne savete i preporuke za pravilnu negu Vaše kuce ili mace. Ljubav prema životinjama, individualni pristup svakom pacijentu, posvećenost i odgovornost našeg osoblja, učiniće boravak Vašeg ljubimca u ambulanti “Golden Pet” prijatnim iskustvom.

U okviru naše veterinarske ambulante, nalazi se i pet shop “Golden Pet”, gde Vas očekuje veliki izbor hrane i opreme za kućne ljubimce u najboljem odnosu cene i kvaliteta, kao i efikasni preparati za zaštitu ljubimaca od parazita.


O VAŠIM LJUBIMCIMA BRINE:

Branislav Nikodijević​

dr.vet.med. specijalista hirurgije 

Branislav Nikodijević, dr.vet.med. specijalista hirurgije, osnivač i vlasnik veterinarske ambulante za kućne ljubimce „Golden Pet“ Voždovac, rođen je 13.05.1982. u Smederevskoj Palanci, gde je završio osnovnu školu (dobitnik Vukove diplome) i gimnaziju „Sveta Đorđević“, sa odličnim uspehom. Kao dete iz pravničke porodice, od malena je usmeravan ka pravima kako bi nastavio posao kojim se bave njegovi roditelji, pre toga njihovi roditelji. Iz velike ljubavi ka životinjama, sa kojim je u neposrednom kontaktu čitavog života, 2001.-e godine prekida porodičnu poslovnu tradiciju i upisuje Fakultet veterinarske medicine. Osnovne studije fakulteta (po tadašnjem statutu fakulteta trajale 6godina/12semestara) završava pre isteka apsolventskog roka, kao treći student u generaciji. Iste, 2008.-e godine, upisuje postdiplomske specijalističke studije iz hirurgije, a zatim 2011.-e  godine brani specijalistički rad „Hirurgija tumora pasa i mačaka“ i stiče zvanje specijalista iz hirurgije, sa najvšim prosekom ocena tokom postdiplomskih studija. U radnom odnosu je od 2008.-e godine. Tokom radnog veka bio zapošljen kod više poslodavaca iz oblasti veterinarske medicine. U novembru  2015.-e godine osniva veterinarsku ambulantu „Golden Pet“, Voždovac, u cilju pružanja kvalitetne veterinarske usluge iz oblasti veterinarske medicine kućnih ljubimaca i ličnog profesionalnog napretka. Član je Veterinarske komore Srbije (VKS) od dana diplomiranja, i nosilac licence za rad u veterinarskoj praksi. Član je Udruženja veterinara male prakse Srbije (UVMPS) i nosilac brojnih sertifikata iz oblasti medicine kućnih ljubimaca, sticanih na stručnim kongresima u zemlji i inostranstvu. Posebna interesovanja iz oblasti veterinarske medicine su mu: mekotkivna hirurgija, onkologija i hirurška onkologija, ortopedija i interna medicina kućnih ljubimaca. U slobodno vreme voli da čita, stručnu literaturu i beletristiku, da se druži sa prijateljima i da se rekreativno bavi sportom.